nieuws

Bobike wint met Bobike mini+ Mumsnet Best Awards

algemeen

Bobike wint met Bobike mini+ Mumsnet Best Awards

DOESBURG – Bobike heeft in Engeland met de Bobike mini+ de Mumsnet Best Award gewonnen in de categorie fietszitjes. Mumsnet is de meest invloedrijke website van de Britse ouder en heeft ongeveer 1,4 miljoen unieke bezoekers per maand.

DOESBURG – Bobike heeft in Engeland met de Bobike mini+ de Mumsnet Best Award gewonnen in de categorie fietszitjes. Mumsnet is de meest invloedrijke website van de Britse ouder en heeft ongeveer 1,4 miljoen unieke bezoekers per maand.

Veel van deze bezoekers zijn moeders en zij hechten veel waarde aan aanbevelingen op de site. 80% van Mumsnetters zeggen dat ze niet een grote aankoop doen zonder eerst de aanbevelingen op Mumsnet te lezen. De Bobike mini+ krijgt een 9,6 als cijfer dat staat voor comfort voor het kind, gebruiksgemak en waar voor je geld.
 
Op de site www.mumsnet.com is de volgende quote over Bobike mini+ te lezen: “Winner: Bobike Mini – This clever Dutch invention places your child at the front of the bike so you can ‘chat as we go along’ and ‘don’t have to keep turning round to check on them’. Reviewers found it easy to install and appreciated the fact that it ‘looked nice on the bike’.
 

Reageer op dit artikel