nieuws

Augusta Benelux (BBB) Koopdag

algemeen

Augusta Benelux (BBB) Koopdag

LEIDEN – In het kader van het 20 jarig Augusta Benelux jubileum is terug van weggeweest: de Augusta Koopdag (21 maart). Tijdens deze koopdag krijgen alle BBB dealers de mogelijkheid om ons vernieuwde pand te komen bekijken en vooral de gelegenheid om extra voordelig in te kopen.

LEIDEN – In het kader van het 20 jarig Augusta Benelux jubileum is terug van weggeweest: de Augusta Koopdag (21 maart). Tijdens deze koopdag krijgen alle BBB dealers de mogelijkheid om ons vernieuwde pand te komen bekijken en vooral de gelegenheid om extra voordelig in te kopen.

Op deze dag krijgen BBB-dealers namelijk riante kortingen van 20% op alle producten uit het assortiment die worden besteld en gelijk worden mee genomen. Op meer dan 100 andere producten ontvangen zij tot 70% korting.

Op deze dag wordt uiteraard de inwendige mens niet vergeten. Augusta Benelux heet haar dealers van harte welkom op maandag 21 maart 2011 van 12u tot 22u op de Rooseveltstraat 46 in Leiden.

Meer over Augusta Benelux

Reageer op dit artikel