nieuws

Yepp Mini wint Baby Innovation Award

algemeen

Yepp Mini wint Baby Innovation Award

AMSTERDAM – Tijdens de openingsdag van de Negenmaandenbeurs heeft actrice/zangeres Babette van Veen gisteren de Baby Innovation Awards 2011 uitgereikt. Winnaar in de categorie Mobility werd het Yepp Mini fietsstoeltje van GMG. Volgens de vakjury een handig en eigentijds vervoermiddel voor kinderen op de fiets, vanwege zijn hippe ontwerp, het gebruik van innovatief materiaal en zijn gebruiksvriendelijkheid.

AMSTERDAM – Tijdens de openingsdag van de Negenmaandenbeurs heeft actrice/zangeres Babette van Veen gisteren de Baby Innovation Awards 2011 uitgereikt. Winnaar in de categorie Mobility werd het Yepp Mini fietsstoeltje van GMG. Volgens de vakjury een handig en eigentijds vervoermiddel voor kinderen op de fiets, vanwege zijn hippe ontwerp, het gebruik van innovatief materiaal en zijn gebruiksvriendelijkheid.

Eerder had een vakjury al de genomineerden voor deze prijs voor het meest innovatieve babyproduct bepaald op basis van selectiecriteria als innovatie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De uiteindelijke winnaars zijn door het publiek gekozen. Consumenten hebben in groten getale online hun stem uitgebracht voor elk van de vijf categorieën en zo bepaald welke producten beloond worden met deze ‘Oscar van de babybranche’. Er werden meer dan 11.000 stemmen uitgebracht.

De jury was erg lovend over het fietsstoeltje: “Een eenvoudig maar hip ontwerp dat opvalt door het gebruik van innovatieve materialen. De van EVA-materiaal gemaakte zitkuip is zacht en comfortabel en neemt geen vocht op. Dat maakt het handige, kleine fietsstoeltje bijzonder geschikt voor het vervoer van een kind onder alle weersomstandigheden. Het stoeltje is gebruiksvriendelijk: het is moeiteloos aan het fietsstuur vast te klikken en het kind is eenvoudig in en uit het stoeltje te tillen. Een vijfpuntsgordel en gemakkelijk verstelbare voetenbakjes zorgen voor de noodzakelijke veiligheid. Optioneel zijn een slaaprol en windscherm voor nog meer comfort.” Een handig en eigentijds vervoermiddel voor kinderen op de fiets, concludeert de jury.

Verkoopprijs: Yepp Mini € 79,95, leefttijd vanaf 9 maanden.

Reageer op dit artikel