nieuws

Verwimp vernieuwt bestelprogramma

algemeen

Verwimp vernieuwt bestelprogramma

VALKENSWAARD – Sinds vorige week heeft Louis Verwimp BV het geheel vernieuwde bestelprogramma ‘draaien’ op www.verwimp.nl.

VALKENSWAARD – Sinds vorige week heeft Louis Verwimp BV het geheel vernieuwde bestelprogramma ‘draaien’ op www.verwimp.nl.

Het programma is op vele punten in samenwerking met Adsoft bvba vernieuwd en verbeterd. Verwimp meldt: “Vrijwel alle wensen van klanten en vertegenwoordigers zijn hier in opgenomen. Er is veel klant-specifieke-informatie in opgenomen.”

Het bestelprogramma wordt meerdere keren per dag ge-update. Daarnaast kunnen dealers zeer binnenkort ook direct zien of de producten die zij willen bestellen ook daadwerkelijk op voorraad zijn bij Verwimp.

Het programma is voor dealers kosteloos aan te vragen via www.verwimp.nl.

Reageer op dit artikel