nieuws

Man brengt fiets niet terug na proefrit in Groningen

algemeen

Man brengt fiets niet terug na proefrit in Groningen

GRONINGEN – Op vrijdag 29 oktober vorig jaar heeft een medewerker van de Cycleshop in Groningen een fiets meegeven aan een man die graag een proefrit wil maken. De man neemt de nieuwe zilveren Gazelle Orange Plus mee voor een ritje maar komt vervolgens niet meer terug.

GRONINGEN  – Op vrijdag 29 oktober vorig jaar heeft een medewerker van de Cycleshop in Groningen een fiets meegeven aan een man die graag een proefrit wil maken. De man neemt de nieuwe zilveren Gazelle Orange Plus mee voor een ritje maar komt vervolgens niet meer terug.

 

De regiopolitie Groningen heeft camerabeelden vanuit de winkel op haar Youtube-kanaal gezet. Iedereen die de man herkent of weet waar de fiets is gebleven kan contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem uw tip doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).

De camerabeelden zijn te zien op het YouTube-Kanaal Regiopolitie Groningen.

Reageer op dit artikel