nieuws

Gransier distribueert Qwic voor Limburg

algemeen

Gransier distribueert Qwic voor Limburg

NUTH – Tweewielergroothandel Gransier is exclusief distributeur voor Qwic. Qwic is leverancier van e-scooters en e-bikes. Gransier is vanaf heden het centrale aanspreekpunt voor de tweewielerdetailhandel in Limburg.

NUTH – Tweewielergroothandel Gransier is exclusief distributeur voor Qwic. Qwic is leverancier van e-scooters en e-bikes. Gransier is vanaf heden het centrale aanspreekpunt voor de tweewielerdetailhandel in Limburg.

De banden van Tweewielergroothandel Gransier met Qwic waren al jaren zeer nauw. Met deze stap wordt de distributie voor Limburg gecentraliseerd, wat logistieke voordelen geeft en het merk dichter bij de markt brengt.

Het Limburgse dealerbestand van Qwic is hiermee samengevoegd met dat van Tweewielergroothandel Gransier, waardoor de dealer nu één aanspreekpunt heeft. Verder worden precies dezelfde voorwaarden en prijzen gehanteerd die Qwic ook hanteert.

In eerste instantie om een contract voor 1 jaar. Gransier verwacht dat dit zal worden omgezet in een langdurig contract, wegens de jarenlange samenwerking die er al bestond.

Voorjaarsshow Gransier
Op zondag 27 en maandag 28 maart 2011 houdt Tweewielergroothandel Gransier in zijn bedrijfspand de jaarlijkse voorjaarsshow. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten en vakhandel het totale assortiment onderdelen komen bekijken. Daar is ook de nieuwe fietscollectie van Target, Qwic, Burgers en BikeFun te zien. Op de Voorjaarsshow zijn enkele mooie aanbiedingen. Bezoekers kunnen tevens een demonstratie en uitleg krijgen over het compleet vernieuwde bestelsysteem.

Openingstijden
Zondag 27 maart: van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandag 28 maart van 10.00 tot 20.00 uur.

Meer over Qwic en Gransier

Reageer op dit artikel