nieuws

Campagnolo houdt Winter Check-up bij Pro-Shop dealers

algemeen

Campagnolo houdt Winter Check-up bij Pro-Shop dealers

TERNEUZEN – Tijdens de maand maart 2011 organiseert Campagnolo de ‘Campagnolo Winter Check-up’ onderhoudsactie. Tijdens die periode kan de consument bij de deelnemende Campagnolo Pro-Shop dealers een korting krijgen van 20% op Campagnolo vervangingsonderdelen.

TERNEUZEN – Tijdens de maand maart 2011 organiseert Campagnolo de ‘Campagnolo Winter Check-up’ onderhoudsactie. Tijdens die periode kan de consument bij de deelnemende Campagnolo Pro-Shop dealers een korting krijgen van 20% op Campagnolo vervangingsonderdelen.

Met dit initiatief wil Campagnolo eens te meer de aandacht vestigen op de tevredenheid en veiligheid van haar fietsliefhebbers. Op de site www.campagnolo.com is een lijst met deelnemende Pro-Shop dealers te zien.

Reageer op dit artikel