nieuws

Ajax kiest voor sportvoeding van Maxim

algemeen

Ajax kiest voor sportvoeding van Maxim

GEFFEN/AMSTERDAM – Ajax tekende onlangs een samenwerkingsverband met Maxim voor het huidige voetbalseizoen. Als distributeur van Maxim verheugt Leen Boers van Cyclon International B.V. zich enorm op de samenwerking tussen Ajax en Maxim. “Hoewel we met Maxim in alle takken van sport vele topsporters van producten voorzien, liggen de ‘roots’ in de wielersport. In de wielersport is Maxim uitgegroeid tot een vaste waarde maar dit samenwerkingsverband met Ajax bewijst dat Maxim voor elke sporter van toegevoegde waarde is.”

GEFFEN/AMSTERDAM – Ajax tekende onlangs een samenwerkingsverband met Maxim voor het huidige voetbalseizoen. Als distributeur van Maxim verheugt Leen Boers van Cyclon International B.V. zich enorm op de samenwerking tussen Ajax en Maxim. “Hoewel we met Maxim in alle takken van sport vele topsporters van producten voorzien, liggen de ‘roots’ in de wielersport. In de wielersport is Maxim uitgegroeid tot een vaste waarde maar dit samenwerkingsverband met Ajax bewijst dat Maxim voor elke sporter van toegevoegde waarde is.”
 
De samenwerking tussen Ajax en Maxim zal leiden tot sportieve topprestaties, daar zijn Henk-Jan Koershuis Sportvoedingsdeskundige van Maxim, Edwin Goedhart clubarts van Ajax en sportdiëtiste Jacqueline Kuperus van overtuigt. “Er is steeds meer professionele aandacht voor goede sportvoeding. De producten van Maxim zijn voor ons effectief en nog lekker ook!” zegt Jacqueline Kuperus. “Sportvoeding verdient een vaste plek in het professionele sportbeleid. Enkel het gebruik van sportdrank is te beperkt, er valt nog zo veel meer voordeel te behalen! Een middenvelder loopt per wedstrijd zo’n 10 km en heeft hierdoor een vele hogere koolhydraat behoefte in verhouding met  een keeper. Na een wedstrijd of krachttraining is er de keuze uit diverse herstelproducten, die zorgen voor minimale spierafbraak en maximaal herstel. Deze behoefte is voor iedere sporter verschillend en met een grote diversiteit in het assortiment speelt Maxim daar op in” zegt Henk-Jan van Maxim.

Cyclon is fabrikant van Cyclon Bike Care en tevens distributeur van Sportsbalm Muscle Care. Sportsbalm Muscle Care Series voor topsporter en recreant brengt spieren in topconditie. Het beschermt tegen blessures, verbetert de prestatie en bevordert herstel. Voor elke sport onder alle weersomstandigheden. De producten worden ontwikkeld door wetenschappers in samenwerking met topsporters. Door de continue testen die uitgevoerd worden door topsporters kan de hoogstaande kwaliteit van Sportsbalm gegarandeerd worden.

Maxim heeft  een zeer breed assortiment sportvoeding waarmee voor iedere sporter een product op maat gekozen kan worden. Maxim voldoet aan de hoogste kwaliteits- en voedingseisen van sporters. Ook binnen de zwemsport is Maxim een begrip. Jarenlang was Pieter van den Hoogenband fanatiek Maxim gebruiker. Tegenwoordig gebruiken ook Olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker en Marleen Veldhuis Maxim.

Reageer op dit artikel