nieuws

Accell COO benoemd tot bestuurslid van WFSGI

algemeen

Accell COO benoemd tot bestuurslid van WFSGI

MÜNCHEN – Jeroen M. Snijders Blok, Chief Operations Officer (COO) van de Accell Group NV (de ‘moeder’ van o.a. Batavus, Koga, Sparta en Juncker) is benoemd tot bestuurslid van de World Federation of the Sporting Goods Industry (WFSGI).

MÜNCHEN – Jeroen M. Snijders Blok, Chief Operations Officer (COO) van de Accell Group NV (de ‘moeder’ van o.a. Batavus, Koga, Sparta en Juncker) is benoemd tot bestuurslid van de World Federation of the Sporting Goods Industry (WFSGI).

De Accell Groep en vele andere internationaal opererende bedrijven binnen de fietsindustrie zijn in 2010 lid geworden van de WFSGI. De reden van voor het aansluiten bij deze federatie is omdat de WFSGI nauwe banden heeft met internationale instituten zoals de Union Cycliste Internationale (UCI) en het International Olympic Committee (IOC).

Snijders Blok (52) is benoemd voor een termijn van 3 jaar en hij is de eerste representant uit de gelederen van de fietsindustrie die zitting neemt binnen het bestuur van de WFSGI.

Bij zijn aanstelling zei Snijders Blok: “De doelen die ik nastreef binnen het WFSGI bestuur zijn het verkrijgen van duidelijkheid op alle gebieden binnen de samenwerking met de UCI; het bevorderen van het maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de gehele sector en het creëeren van een gelijk speelveld op wereldniveau binnen de fietsindustrie.”

Reageer op dit artikel