nieuws

Vier Fiets Innovatie Awards uitgereikt

algemeen

Vier Fiets Innovatie Awards uitgereikt

ROSMALEN – Vandaag zijn op FietsVAK 2011, in het Autotron in Rosmalen, vier producten onderscheiden met de Fiets Innovatie Award 2011. Patrick Ebeling (foto) nam namens AGU de prijs in ontvangst voor de Haloglow fietshelm; een rondom verlichte fietshelm van AGU die extra veiligheid biedt in het verkeer bij duisternis.

ROSMALEN – Vandaag zijn op FietsVAK 2011, in het Autotron in Rosmalen, vier producten onderscheiden met de Fiets Innovatie Award 2011. Patrick Ebeling (foto) nam namens AGU de prijs in ontvangst voor de Haloglow fietshelm; een rondom verlichte fietshelm van AGU die extra veiligheid biedt in het verkeer bij duisternis.

De andere bekroonde producten waren:

  • Burley Travoy; een functioneel en zeer fraai en trendy vormgegeven fietsaanhangwagen van AGU die in een handomdraai tot een klein pakket is te vouwen voor transport en opslag.
  • Fusion; volledig in de achervork geïntegreerd ART goedgekeurd ringslot dat AXA samen met Batavus heeft ontwikkeld en meer diefstalpreventie biedt met behoud van de vertrouwde bediening.
  • Lumotec IQ Fly T; dagrijverlichting van Busch & Müller om overdag gezien te worden door middel van felle leds in combinatie met een homogene lichtbundel voor gebruik bij duisternis voor goed zicht op het wegdek.

Fiets Innovatie Award 2011 wordt voor de zesde maal uitgereikt op initiatief van RAI Vereniging en heeft als doel het stimuleren van innovaties in de fietsbranche.

Reageer op dit artikel