nieuws

Trek viert 20-jarig jubileum tijdens FietsVAK

algemeen

Trek viert 20-jarig jubileum tijdens FietsVAK

ROSMALEN – Tijdens de tweede FietsVAK-dag vierde Trek Benelux het 20-jarig jubileum. Samen met haar dealers stond general manager Petra de Fluiter stil bij dit heugelijke feit. Waaronder een van de dealers van het eerste uur George en Anita Walstock uit Maastricht (20 jaar Trek-dealer) hieven samen met Petra de Fluiter en vertegenwoordiger John Swinkels het glas.

ROSMALEN – Tijdens de tweede FietsVAK-dag vierde Trek Benelux het 20-jarig jubileum. Samen met haar dealers stond general manager Petra de Fluiter stil bij dit heugelijke feit. Waaronder een van de dealers van het eerste uur George en Anita Walstock uit Maastricht (20 jaar Trek-dealer) hieven samen met Petra de Fluiter en vertegenwoordiger John Swinkels het glas.

In 1991 begon Trek Benelux in Nijkerk met vier mensen. Tegenwoordig telt Trek Benelux 94 personeelsleden inclusief de mensen die bij het Trek distributiecentrum in Wijchen werkzaam zijn. Daar worden gemiddeld 70.000 fietsen op voorraad gehouden voor verzending naar Trek-dealers in heel Europa.

Reageer op dit artikel