nieuws

Tehava verwerft rechten Vision

algemeen

Tehava verwerft rechten Vision

GELEEN – Vision is een relatief jong merk binnen het high end road- en mountainbikesegment. Via Tehava International komt dit merk nu ook binnen het bereik van de consumenten in Duitsland en de Benelux, want het Geleense concern heeft het officiële distributierecht van Vision weten te verwerven.

GELEEN – Vision is een relatief jong merk binnen het high end road- en mountainbikesegment. Via Tehava International komt dit merk nu ook binnen het bereik van de consumenten in Duitsland en de Benelux, want het Geleense concern heeft het officiële distributierecht van Vision weten te verwerven.

Sinds het begin heeft Vision nieuwe standaarden gezet in de wereld van het professionele fietsen. Lance Armstrong, Cancellara, Basso en Nibali: Vison heeft bijgedragen aan hun successen op het gebied van aerodynamica en high end prestatieniveau.

Vision is een relatief jong merk binnen het high end road- en mountainbikesegment. In de beginjaren legde men zich enkel en alleen toe op de techniek om aerodynamica te optimaliseren en te verbeteren. De grenzen van aerodynamica zijn opgezocht en toegepast innovatieve crankstellen, sturen en wiellagers. Toepassing van carbon lijkt in combinatie met deze innovatiedrang een revolutionaire doorbraak in te leiden. En dat is bewaarheid om met Vision 3 keer de Giro d’Italia te winnen in de afgelopen 5 jaar.

Vision is ook gestart met het ontwikkelen van eigen wielen. Exact volgens eenzelfde visie en missie en opnieuw revolutionair met een klinkend succes. Het Vision 88 mm prototypewiel zorgt voor een wereldtitel bij de coureurs onder de 23 jaar in Varese. Dit succes ontketent de verdere ontwikkeling en productie van een complete eigen Vision wielenlijn.

Meer over Tehava International

Reageer op dit artikel