nieuws

Sterk groeiend CUBE naar nieuwe locatie

algemeen

Sterk groeiend CUBE naar nieuwe locatie

ROTTERDAM – Afgelopen weekend is Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE, verhuisd naar een nieuwe kantoor- en magazijnlocatie. De vorige verhuizing was pas kortgeleden in december 2006, de groei van de onderneming maakte het echter noodzakelijk om al snel weer uit te zien naar een groter onderkomen.

ROTTERDAM – Afgelopen weekend is Oneway Bike Industry, exclusief distributeur van CUBE, verhuisd naar een nieuwe kantoor- en magazijnlocatie. De vorige verhuizing was pas kortgeleden in december 2006, de groei van de onderneming maakte het echter noodzakelijk om al snel weer uit te zien naar een groter onderkomen.

“Het lijkt nog maar pas geleden,” zegt directeur Lennard van Winden. “Op 1 december 2006 betrokken we onze vorige locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit pand was veel groter dan de locatie daarvoor en gericht op onze groeiplannen. Het was de bedoeling om hier zeker een jaar of 7 te blijven. Na 2,5 half jaar was de rek er uit, het pand werd te klein en we zijn rustig rond gaan kijken naar een nieuwe stek.”

De uitbreiding van de distributieactiviteiten voor CUBE naar Groot-Brittanië en Ierland en de groei van het personeelsbestand van 6 naar 21 personen heeft daar zeker ook aan bijgedragen.

Bestellingen zelfde dag in huis
“De nieuwe locatie in Capelle aan den IJssel biedt ons de mogelijkheid om naast de onderdelen en accessoires ruim 30.000 fietsen op voorraad te houden zodat de leveringen snel en gegarandeerd zijn,” zegt sales manager Bart van den Biggelaar.

“De dealer verwacht in de huidige markt dat bestellingen snel geleverd kunnen worden en dat doorverkoop niet wordt beperkt door de beschikbaarheid van het product. Wij komen hieraan tegemoet door een grotere voorraad aan te houden in Nederland. Bestellingen die voor 17u zijn geplaatst, verzenden we nog dezelfde dag.”

De nieuwe locatie heeft behalve een groot magazijn ook een showroom en trainingslocatie voor dealers. Vanaf het voorjaar van 2011 worden hier producttrainingen georganiseerd en is de gehele collectie van CUBE fietsen, componenten, kleding en accessoires te zien.

Nieuw telefoonnummer!
Het nieuwe adres van Oneway is Molenbaan 3, 2908 LL, Capelle aan den IJssel. Het nieuwe telefoonnummer: 010-340 3500 is per direct actief en vervangt het oude telefoonnummer. Het postadres is ongewijzigd. Postbus 12, 3000AA in Rotterdam.
 

Reageer op dit artikel