nieuws

Ook 2e dag FietsVAK druk bezocht

algemeen

Ook 2e dag FietsVAK druk bezocht

ROSMALEN – Het lijkt erop alsof de 2011 editie van de FietsVAK alle records gaat breken want ook op de tweede dag zijn meer bezoekers de entree gepasseerd dan vorig jaar. In totaal zijn er rond de 10 procent meer bezoekers geregistreerd.

ROSMALEN – Het lijkt erop alsof de 2011 editie van de FietsVAK alle records gaat breken want ook op de tweede dag zijn meer bezoekers de entree gepasseerd dan vorig jaar. In totaal zijn er rond de 10 procent meer bezoekers geregistreerd.

Om 15:00 uur waren er 2.533 vakgenoten geregistreerd op de tweede FietsVAK dag. Vorig jaar waren dat er op hetzelfde tijdstip 2.360. Dus lijkt het erop alsof de FietsVAK van dit jaar de succesvolste is van de vijf maal dat de vakbeurs in Rosmalen is gehouden.

Reageer op dit artikel