nieuws

Muc-Off exclusief bij AGU

algemeen

Muc-Off exclusief bij AGU

Tijdens de FietsVAK introduceert AGU het opvallende, nieuwe, high end merk Muc-Off. Dit Engelse merk levert hoogwaardige, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. AGU is de komende vijf jaar de exclusieve verdeler van Muc-Off voor Nederland en AGU zal het merk in deze periode verder uitbouwen in de Benelux.

Tijdens de FietsVAK introduceert AGU het opvallende, nieuwe, high end merk Muc-Off. Dit Engelse merk levert hoogwaardige, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. AGU is de komende vijf jaar de exclusieve verdeler van Muc-Off voor Nederland en AGU zal het merk in deze periode verder uitbouwen in de Benelux.

In Engeland staat Muc-Off al jaren bekend als leverancier van reinigings- en onderhoudsmiddelen voor de fiets. De Muc-Off producten zijn biologisch afbreekbaar en zijn veilig te gebruiken op alle fietsonderdelen. Onlangs introduceerde Muc-Off een reiniger op basis van nanotechnologie waarmee vuil op microniveau wordt aangepakt.

“Wij zijn bij AGU zeer verheugd met de komst van dit merk, aangezien we hiermee een volwaardige schoonmaak/onderhoudslijn kunnen aanbieden. De groei- en ontwikkelplannen van Muc-Off passen perfect in de high end strategie van AGU,” zegt productmanager Edwin Koopmans. “Met een eigenwijze, opvallende marketingstrategie en een extreem hoge value for money wordt dit echt een eyecatcher in de winkel.”

De Muc-Off producten zijn vanaf de FietsVAK leverbaar.

Reageer op dit artikel