nieuws

Mooiste stand voor Selle Royal van bestaande exposanten

algemeen

Mooiste stand voor Selle Royal van bestaande exposanten

ROSMALEN – Selle Royal kreeg gisteravond tijdens de exposantenborrel een certificaat voor de mooiste stand van bestaande exposanten. Op 20 m2 hebben ze op doeltreffende wijze hun producten tentoongesteld. Leuk zijn de ‘zadelzitjes’ waardoor je direct ziet om welk product het gaat. Daarnaast vonden wij als jury de vormgeving van de stand zeer stijlvol.”

ROSMALEN – Selle Royal kreeg gisteravond tijdens de exposantenborrel een certificaat voor de mooiste stand van bestaande exposanten. Op 20 m2 hebben ze op doeltreffende wijze hun producten tentoongesteld. Leuk zijn de ‘zadelzitjes’ waardoor je direct ziet om welk product het gaat. Daarnaast vonden wij als jury de vormgeving van de stand zeer stijlvol.”

Michel Disselhorst van Selle Royal is erg blij met het certificaat: “Het is een leuke erkenning van wat we met Selle Royal willen uitstralen. Blijkbaar is het ons gelukt om de segmentering in ons assortiment, van commuting tot sportief, tot uitdrukking te brengen op de stand.”

Reageer op dit artikel