nieuws

Mario Been-fiets De Fietsfabriek gestolen op FietsVAK

algemeen

Mario Been-fiets De Fietsfabriek gestolen op FietsVAK

ROSMALEN – Maandag is op de FietsVAK een fiets gestolen van De Fietsfabriek. Deze stond buiten om een paal bij de ingang. Het gaat hierbij om een bijzondere fiets: deze zou volgende week uitgereikt worden aan Mario Been van Feyenoord. Eind maart zou de fiets dan per opbod verkocht worden tijdens de Warchild-actie met Radio 538.

ROSMALEN – Maandag is op de FietsVAK een fiets gestolen van De Fietsfabriek. Deze stond buiten om een paal bij de ingang. Het gaat hierbij om een bijzondere fiets: deze zou volgende week uitgereikt worden aan Mario Been van Feyenoord. Eind maart zou de fiets dan per opbod verkocht worden tijdens de Warchild-actie met Radio 538.

 

Volgens Wessel Berkman van De Fietsfabriek kunnen dieven eigenlijk niets met de fiets beginnen omdat het gaat om een uniek exemplaar. Heeft u iets gezien of heeft u iemand weg zien fietsen, neemt u dan contact op met De Fietsfabriek, tel. (020) 672 18 34.

Reageer op dit artikel