nieuws

Koga opent Kwaliteit & Test Centrum

algemeen

Koga opent Kwaliteit & Test Centrum

HEERENVEEN – Bijna als geen ander fietsmerk in Nederland draagt Koga het kwaliteitsstempel. Sportieve kwaliteitsfietsen die duidelijk anders moeten zijn dan de modellen van andere merken. Daar draait het om. Het onlangs in Heerenveen geopende Kwaliteit & Test Centrum maakt duidelijk dat het bij Koga niet

HEERENVEEN – Bijna als geen ander fietsmerk in Nederland draagt Koga het kwaliteitsstempel. Sportieve kwaliteitsfietsen die duidelijk anders moeten zijn dan de modellen van andere merken. Daar draait het om. Het onlangs in Heerenveen geopende Kwaliteit & Test Centrum maakt duidelijk dat het bij Koga niet alleen bij woorden blijft.

Twee jaar geleden bezocht ik Koga in het kader van het nieuwe Signature programma. Ik kon toen ook een kijkje nemen in wat nog als het Koga test lab werd aangeduid. Toen stonden er nog maar twee testmachines; nu komt de telling met gemak op 20. Daarnaast is de kleine ruimte die ik toen bezocht inmiddels ingeruimd voor een professionele testruimte.

“Dat we zoveel tijd, geld en zorg besteden aan het testen van onze onderdelen en complete fietsen, heeft alles te maken met de Koga visie op kwaliteit,” zegt algemeen directeur Wouter Jager. “We kunnen en willen niet afgaan op wat onderdelenleveranciers ons over de kwaliteit van hun producten voorhouden. Zelf testen en zelf vaststellen of wat we van ze geleverd krijgen ook aan onze standaarden voldoet, daar gaat het om.”

Meer over het nieuwe Koga Kwaliteit & Test Centrum kunt u lezen in het komende nummer van Tweewieler.

Reageer op dit artikel