nieuws

Goed nieuws bij De Fietsfabriek: fiets terecht en certificaat Beste Nieuwkomer

algemeen

Goed nieuws bij De Fietsfabriek: fiets terecht en certificaat Beste Nieuwkomer

ROSMALEN – De Mario Been-fiets van De Fietsfabriek is weer terecht: vanmorgen kreeg de beursorganisatie bericht van Rijkswaterstaat dat ze gisteren een fiets verwijderd hadden langs de openbare weg. Het bleek om de speciale Feyenoord-fiets van De Fietsfabriek te gaan. Deze werd vanochtend op de stand op de FietsVAK afgeleverd. Twee keer goed nieuws voor De Fietsfabriek: gisteravond kregen ze een certificaat als Beste Nieuwkomer op de FietsVAK.

ROSMALEN – De Mario Been-fiets van De Fietsfabriek is weer terecht: vanmorgen kreeg de beursorganisatie bericht van Rijkswaterstaat dat ze gisteren een fiets verwijderd hadden langs de openbare weg. Het bleek om de speciale Feyenoord-fiets van De Fietsfabriek te gaan. Deze werd vanochtend op de stand op de FietsVAK afgeleverd. Twee keer goed nieuws voor De Fietsfabriek: gisteravond kregen ze een certificaat als Beste Nieuwkomer op de FietsVAK.

Volgens Wessel Berkman van De Fietsfabriek hadden ze de fiets aan een lantaarnpaal bevestigd bij de afslag van de snelweg. “We wisten niet dat dat niet mag. Rijkswaterstaat heeft er wel veel werk mee gehad. Ze hebben niet het slot verwijderd, maar de hele fiets over de lantaarnpaal getild. We zijn erg blij dat de fiets weer terecht is, we waren gisteravond juist zo blij met de erkenning als Beste Nieuwkomer op de beurs dat de vermissing wel een grote domper op de feestvreugde was.”

Dit jaar heeft RAI Vereniging certificaten in het leven geroepen, waarbij naast de Beste Nieuwkomer ook de mooiste stand van bestaande exposanten beloond werd. Sacha Boedijn zat namens RAI Vereniging in de jury: “We hebben gekozen voor de Fietsfabriek als Beste Nieuwkomer omdat ze op verschillende plekken exposure hebben op de beurs. Ze hebben een hele open stand en spreken iedereen aan die langs de stand loopt. Met beperkte middelen hebben ze de uitstraling passend bij hun product weten te realiseren.”

Reageer op dit artikel