nieuws

FietsVAK maakt uitstekende start

algemeen

FietsVAK maakt uitstekende start

ROSMALEN – De FietsVAK heeft op zondag 23 januari een uitstekende start gemaakt. Een totaalaantal van 2.537 bezoekers werden er geregistreerd; zo’n 12% meer dan vorig jaar op zondag.

ROSMALEN – De FietsVAK heeft op zondag 23 januari een uitstekende start gemaakt. Een totaalaantal van 2.537 bezoekers werden er geregistreerd; zo’n 12% meer dan vorig jaar op zondag.

Dat de FietsVAK editie van 2011 drukbezocht zou worden werd al duidelijk met het aantal voorregistraties. Dat lag tot en met afgelopen zaterdag zo’n 20% hoger dan in 2010. Het totale aantal registraties is uitgekomen op 7.169 tegen 5.359 vorig jaar. Duidelijk is dus dat de vakhandel een grote interesse aan de dag legt zo vroeg in het jaar.

Wellicht dat die grote interesse alles te maken heeft met het feit dat er veel nieuws geboden wordt op deze beurs. Veel van de 130 bedrijven die zich presenteren in Rosmalen bieden dat nieuws waarvan we in deze nieuwsbrief die van de grote merken Gazelle en Batavus presenteren.

Reageer op dit artikel