nieuws

FFWD Wheels naar USA

algemeen

FFWD Wheels naar USA

ZWOLLE – Fast Forward Wheels, met als thuisbasis Zwolle, heeft een distributiepartner gevonden in Ochsner International voor de distributie van hun carbon wielen in de USA. Ochsner International distribueert in de USA onder meer Campagnolo onderdelen en Polar en Tacx producten.

ZWOLLE – Fast Forward Wheels, met als thuisbasis Zwolle, heeft een distributiepartner gevonden in Ochsner International voor de distributie van hun carbon wielen in de USA. Ochsner International distribueert in de USA onder meer Campagnolo onderdelen en Polar en Tacx producten.

Ochsner zal voor de USA de gehele FFWD product range op voorraad houden.

FFWD timmert aan de weg met sterke en duurzame wielen, met als resultaat dat verschillende ProTour teams inmiddels met hun wielen rijden. In 2010 was dat het QuickStep team, en Team Vacansoleil zal in 2011 de rondes op FFWD wielen rijden.

Meer over FFWD

Reageer op dit artikel