nieuws

BKSmobiel.nl vernieuwd

algemeen

BKSmobiel.nl vernieuwd

NIEUWEGEIN – De site www.bksmobiel.nl is geheel vernieuwd. De site is eenvoudiger en overzichtelijker en mensen kunnen gemakkelijk zien welke BKS-certificaten voor hen interessant zijn. Nieuw is dat werknemers snel kunnen zien welke opleider een training organiseert die wordt afgesloten met een BKS-toets. Bovendien is er een ‘personal assistent’ die bezoekers op weg helpt door de site.

NIEUWEGEIN – De site www.bksmobiel.nl is geheel vernieuwd. De site is eenvoudiger en overzichtelijker en mensen kunnen gemakkelijk zien welke BKS-certificaten voor hen interessant zijn. Nieuw is dat werknemers snel kunnen zien welke opleider een training organiseert die wordt afgesloten met een BKS-toets. Bovendien is er een ‘personal assistent’ die bezoekers op weg helpt door de site.
 
Bea Berndsen, manager OOMT;  ‘Met deze nieuwe site kunnen werknemers en werkgevers in één oogopslag zien wat voor hen interessant is. Zo wordt de BKS, nog meer dan voorheen, een handig instrument voor persoonlijke ontwikkeling en het uitstippelen van een loopbaan.’

De nieuwe site is het resultaat van uitkomsten van (gebruikers)onderzoeken die bij werknemers en werkgevers zijn gehouden. Uit deze onderzoeken bleek de duidelijke wens voor een eenvoudiger en overzichtelijker website.

Reageer op dit artikel