nieuws

Bikeflex Academy biedt flexibele personeelsoplossingen

algemeen

Bikeflex Academy biedt flexibele personeelsoplossingen

ZEIST – Afgelopen vrijdag werd Bikeflex Academy in Zeist geopend. Bikeflex Academy verzorgt een uniek concept waarbij kandidaten opgeleid worden tot fietstechnicus of verkoper. Het gaat hierbij puur om basiskennis, waarna de cursisten op uitzendbasis aan de slag kunnen bij detaillisten.

ZEIST – Afgelopen vrijdag werd Bikeflex Academy in Zeist geopend. Bikeflex Academy verzorgt een uniek concept waarbij kandidaten opgeleid worden tot fietstechnicus of verkoper. Het gaat hierbij puur om basiskennis, waarna de cursisten op uitzendbasis aan de slag kunnen bij detaillisten.

Bikeflex is een geïntegreerd onderdeel van Bikes and More; een zelfstandig opererend bedrijf dat behoort tot de Accell Groep. Bikes and More levert diensten aan de vakhandel in samenwerking met de Accell-merken Koga, Batavus, Sparta en Juncker Bike Parts.

Op de foto naast Ernst Breunesse (rechts) verder Dick van Wijk en Johannes Rensing van Bikeflex Academy.

Meer nieuws over opleidingen

 

 

Reageer op dit artikel