nieuws

Bas Heering nieuwe verkoopleider Gazelle Nederland

algemeen

Bas Heering nieuwe verkoopleider Gazelle Nederland

DIEREN – Sinds begin dit jaar is Bas Heering de nieuwe Verkoopleider van Gazelle in Nederland. Hij is afkomstig uit de automotive sector en zal zich gaan richten op alle Nederlandse verkoopactiviteiten. In deze functie neemt hij het stokje over van Erik Wierstra die op eigen verzoek binnen Gazelle een nieuwe commerciële functie gaat bekleden. Erik zal zich intensiever gaan bezighouden met de key accounts, het Gazelle collectiebeleid en GoldLine.

DIEREN – Sinds begin dit jaar is Bas Heering (foto) de nieuwe Verkoopleider van Gazelle in Nederland. Hij is afkomstig uit de automotive sector en zal zich gaan richten op alle Nederlandse verkoopactiviteiten. In deze functie neemt hij het stokje over van Erik Wierstra die op eigen verzoek binnen Gazelle een nieuwe commerciële functie gaat bekleden. Erik zal zich intensiever gaan bezighouden met de key accounts, het Gazelle collectiebeleid en GoldLine.

Om de commerciële activiteiten buiten de eigen landsgrenzen uit de breiden is de export-afdeling versterkt met de komst van Gijs Spil. In de functie van International Account Manager zal Gijs nieuwe markten voor Gazelle-modellen gaan verkennen en bewerken. Gijs Spil versterkt in de functie van International Account Manager het team bestaande uit Cor de Jong en Hendrik Nicolaï. Gijs heeft onder andere internationale ervaring opgedaan in zijn functie als Business Development Manager bij Grolsch.
 

Reageer op dit artikel