nieuws

Winterfietsband in de picture

algemeen

Winterfietsband in de picture

BARNEVELD – Maandagmiddag viel de eerste sneeuw en het verkeer op de Nederlandse wegen heeft daar hevige hinder van ondervonden. Een record van 900 km aan files werd er tijdens de avondspits geteld. Maar niet alleen de auto’s hadden last van de sneeuw, ook de fietsers ondervonden veel hinder. Dinsdagochtend kon men op de voorpagina van het AD met grote letters lezen: Mama wil nú winterbanden op de fiets! Dit artikel is door de media groots opgepikt.

BARNEVELD – Maandagmiddag viel de eerste sneeuw en het verkeer op de Nederlandse wegen heeft daar hevige hinder van ondervonden. Een record van 900 km aan files werd er tijdens de avondspits geteld. Maar niet alleen de auto’s hadden last van de sneeuw, ook de fietsers ondervonden veel hinder. Dinsdagochtend kon men op de voorpagina van het AD met grote letters lezen: Mama wil nú winterbanden op de fiets! Dit artikel is door de media groots opgepikt.

Dinsdagochtend was Continental productmanager van 2Wheel, Kees-Jan Blankestijn, te gast bij de dames van Koffietijd! Naar aanleiding van de sneeuwval van gisteren hebben Loretta en Quintie, Kees-Jan geïnterviewd over het nut van winterbanden op de fiets.

De media-aandacht voor de winterfietsband gaat nog even door. Dinsdagmiddag heeft men voor Editie NL opnames gemaakt op de parkeerplaats van Conti waarbij men twee fietsen ging testen, één met winterbanden en één met zomerbanden. Beide uitzendingen zijn inmiddels te zien bij ‘Uitzending gemist’.

Meer over banden en Continental

Reageer op dit artikel