nieuws

Wheelylift wint Pleisureworld Noviteiten Award

algemeen

Wheelylift wint Pleisureworld Noviteiten Award

GORINCHEM – Wheelylift heeft op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem de Pleisureworld Noviteiten Award 2010 gewonnen. Publiek en jury waren het er unaniem over eens dat dit ruimtebesparende en duurzame fietsophangsysteem het meest innovatieve product van 2010 is.

GORINCHEM – Wheelylift heeft op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem de Pleisureworld Noviteiten Award 2010 gewonnen. Publiek en jury waren het er unaniem over eens dat dit ruimtebesparende en duurzame fietsophangsysteem het meest innovatieve product van 2010 is.

Pleisureworld is hét communicatieplatform voor ondernemers in de markt van leisure, sport, recreatie en toerisme. Ondenemers in de recreatiebranche kunnen ieder jaar meedingen naar een nominatie voor de meest innovatieve dienst of het beste product dat een bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen in de branche. Op de vakbeurs bleek de Wheelylift hoge ogen te gooien vanwege de innovatieve waarde, de duurzaamheid van het product en vooral de praktische toepasbaarheid van het systeem. “De reacties van het publiek waren merkbaar positief”, aldus de directrices Corinne Jaspers en Gabrielle Okhuizen. “Het probleem van ruimtegebrek voor de stalling van fietsen is heel herkenbaar en het gemak van het systeem spreekt zakelijke en particuliere bezoekers erg aan.”

Wheelylift is een fietsopbergsysteem, dat met een ingenieus tilmechanisme elk type fiets zonder krachtsinspanning aan de wand tilt. Het systeem bespaart 40% ruimte in iedere schuur of stalling. De Wheelylift kost € 149,- incl. BTW.

Reageer op dit artikel