nieuws

Tweewieler krijgt nieuwe hoofdredacteur

algemeen

Tweewieler krijgt nieuwe hoofdredacteur

DOETINCHEM – Per 1 januari 2011 krijgt Tweewieler een nieuwe hoofdredacteur. Vanaf die datum wordt Jack Oortwijn (foto) verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van uw vakblad. Tevens behoudt hij de leiding over de redactie van de uitgave Bike Europe, het internationale vakblad voor de fietssector dat, evenals Tweewieler, wordt uitgegeven door Reed Business BV.

DOETINCHEM – Per 1 januari 2011 krijgt Tweewieler een nieuwe hoofdredacteur. Vanaf die datum wordt Jack Oortwijn (foto) verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van uw vakblad. Tevens behoudt hij de leiding over de redactie van de uitgave Bike Europe, het internationale vakblad voor de fietssector dat, evenals Tweewieler, wordt uitgegeven door Reed Business BV.

Aan de benoeming van een nieuwe hoofdredacteur voor Tweewieler ligt een herstructureringsoperatie door uitgever Reed Business BV ten grondslag. Als gevolg hiervan wordt er per eerder genoemde datum afscheid genomen van de huidige hoofdredacteur van Tweewieler, Arnauld Hackmann.

De herstructureringsoperatie maakt dat de redacties van Tweewieler en Bike Europe worden samengevoegd tot één team. Dit team wordt verantwoordelijk voor de inhoud van de beide bladen Tweewieler en Bike Europe evenals de Newsletters en de websites van de beide titels.

De nieuwe hoofdredacteur van Tweewieler is sinds 1985 werkzaam binnen de tweewielerbranche. Jack Oortwijn was eerder hoofdredacteur van Tweewieler in de periode 1986 tot en met 1997. Sindsdien is hij werkzaam als hoofdredacteur van Bike Europe.

Reageer op dit artikel