nieuws

LÖV lanceert modieuze drie-seizoenenjas

algemeen

LÖV lanceert modieuze drie-seizoenenjas

De ontwerpers van het nieuwe jassenlabel LÖV ontwikkelden de ultieme jas voor alle weersomstandigheden. Het resultaat is een jassenlijn met mooie, functionele, waterafstotende jassen die je in de lente, zomer én herfst kunt dragen. Waarbij de ontwerpers het belangrijk vonden om niet alleen een praktische jas te maken maar ook een modieuze jas.

De ontwerpers van het nieuwe jassenlabel LÖV ontwikkelden de ultieme jas voor alle weersomstandigheden. Het resultaat is een jassenlijn met mooie, functionele, waterafstotende jassen die je in de lente, zomer én herfst kunt dragen. Waarbij de ontwerpers het belangrijk vonden om niet alleen een praktische jas te maken maar ook een modieuze jas.

Het bijzondere jassenconcept van LÖV biedt de perfecte oplossing. De prachtig ontworpen jassen zijn modieus en gemaakt van ademende, waterafstotende stof. Monique Eillebrecht van LÖV: “De LÖV collectie bestaat uit vier modellen met verschillende kleuren en dessins. De jassen hebben een mooie pasvorm en veel extra’s. Zo hebben alle jassen een verborgen capuchon en gedetailleerde afwerking.” Carolien van Merksteijn van LÖV vult aan: “Bovendien zijn onze jassen op een verantwoorde wijze geproduceerd en gemaakt van hoogwaardige technische stoffen. Of de zon schijnt of het regent, met de jassen van LÖV is naar buiten gaan altijd leuk.”

Over LÖV
Na de zoveelste fietstocht in een Hollandse hoosbui besloten modeontwerper Monique Eillebrecht en bedrijfskundige Carolien van Merksteijn dé ultieme jas te ontwerpen. Een jas voor modebewuste vrouwen met een dynamisch leven. Een drie-seizoenenjas die je kunt dragen tijdens een zonnige dag, maar die ook tegen een flinke regenbui kan. De collectie van LÖV bestaat uit vier modellen en is verkrijgbaar vanaf februari 2011.

Reageer op dit artikel