nieuws

FietsVAK 2012 terug naar RAI

algemeen

FietsVAK 2012 terug naar RAI

AMSTERDAM – Door het Tentoonstellingscomité van FietsVAK, de vakbeurs voor de tweewielerbranche, is onlangs formeel besloten deze in januari 2012 weer te organiseren in Amsterdam RAI.

AMSTERDAM – Door het Tentoonstellingscomité van FietsVAK, de vakbeurs voor de tweewielerbranche, is onlangs formeel besloten deze in januari 2012 weer te organiseren in Amsterdam RAI.

Belangrijkste reden voor dat besluit is de wens om meer bezoekers aan te trekken van boven de rivieren. Stefan Vernooij, beursmanager FietsVAK bij Amsterdam RAI geeft aan: “Binnen de continue groei die we realiseren in de bezoekersaantallen aan onze beurs, blijft met name de groei van bezoekers met als herkomst de noordelijke provincies achter. Dit hangt vrijwel direct samen met de zuidelijke ligging van de beurslocatie in Rosmalen”.

De centralere ligging van Amsterdam zorgt ervoor dat nog meer bezoekers FietsVAK kunnen bezoeken. Bovendien biedt Amsterdam RAI alle bezoekers aan FietsVAK in 2012 de mogelijkheid om voor € 7,50 vanuit elk NS-station in Nederland comfortabel van en naar de beurs te reizen.

Daarnaast is door het toenemen van het beursoppervlak in de afgelopen jaren en door de verdere professionalisering van de branche FietsVAK langzamerhand uitgegroeid tot dé nationale vakbeurs voor de tweewielerhandel.

Binnen de tentoonstellingsruimten van Amsterdam RAI kunnen de wensen van de verschillende exposanten op het gebied van bijvoorbeeld hoogbouw en plaatsing van de stand op de begane grond beter worden vormgegeven. Ook kunnen in Amsterdam RAI alle exposanten in één hal geplaatst worden.

Met de terugkeer naar Amsterdam RAI geven RAI Vereniging afdeling Fietsen en Amsterdam RAI BV gehoor aan de behoefte van de totale fietsbranche om zich nog meer te professionaliseren op dit jaarlijkse evenement voor de tweewielerhandel.
 
Voor de edities na 2012 zal op basis van evaluaties onder bezoekers en exposanten een meerjaarlijkse locatiekeuze worden gemaakt.

De FietsVAKeditie 2011 vindt plaats in Rosmalen van 23 t/m 25 januari. In 2012 zal de beurs plaats vinden van 29 t/m 31 januari in de Parkhal van de Amsterdam RAI. Meer informatie en beeldmateriaal vindt u op www.fietsvak.nl.

Reageer op dit artikel