nieuws

Dit zijn de drie Tweewielerwinkel van het Jaar-finalisten!

algemeen

Dit zijn de drie Tweewielerwinkel van het Jaar-finalisten!

DOETINCHEM – De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2011 is bijna in een beslissende fase terecht gekomen. Uit de zes genomineerden heeft de vakjury drie finalisten geselecteerd, van wie er één op maandag 7 februari 2011 tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag met de eretitel bekroond wordt. De finalisten zijn:

DOETINCHEM – De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2011 is bijna in een beslissende fase terecht gekomen. Uit de zes genomineerden heeft de vakjury drie finalisten geselecteerd, van wie er één op maandag 7 februari 2011 tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag met de eretitel bekroond wordt.

In de afgelopen weken hebben de juryteams de genomineerde zaken bezocht en in deze fase vooral de winkels beoordeeld. Op grond van hun ervaringen hebben ze besloten de volgende winkels door te laten gaan naar de finale:

  • Fietscity Jan Kooij, Nijmegen
  • Piet Voskamp Fietsspecialist, Middelburg
  • Verbakel Fietsfactor, Nootdorp

De ondernemers van deze winkels krijgen opnieuw juryleden op bezoek, die hen gaan ondervragen over de manier waarop ze hun winkel runnen. Verder gaan door de ANWB geselecteerde Mystery Shoppers op pad en zal een onafhankelijke accountant jaarcijfers gaan opvragen.

Daarnaast is de internetpoll via Tweewieler.nl er aan toegevoegd. Op deze manier kunnen consumenten en vakgenoten stemmen op hun favoriete winkel en/of collega.

Het zijn drie totaal verschillende tweewielerwinkels, die sterk aan elkaar gewaagd zijn. De jury staat voor een lastige opgave om uit zulke verschillende winkels een winnaar te benoemen.

Welke dat gaat worden krijgt de vakhandel te horen tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag 2011, die snel dichterbij komt. Wilt u getuige zijn van de feestelijke uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar, meld u dan aan door HIER te klikken.

 

Reageer op dit artikel