nieuws

Banierhuis opent zevende filiaal

algemeen

Banierhuis opent zevende filiaal

VLEUTEN – Tweewieler- en familiebedrijf Banierhuis heeft een nieuw filiaal in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten geopend. Het is het zevende filiaal van tweewieler- en familiebedrijf Banierhuis in de omgeving Utrecht.

VLEUTEN – Tweewieler- en familiebedrijf Banierhuis heeft een nieuw filiaal in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten geopend. Het is het zevende filiaal van tweewieler- en familiebedrijf Banierhuis in de omgeving Utrecht.

De winkel heeft een open karakter, met een heel duidelijke routing die in de vloerlijnen geaccentueerd wordt. Het plafond is hoog, wat de ontwerper de kans gaf te ‘spelen’ met een decoratieve balustrade en opvallende verlichting. Er is volop aandacht voor de entree van de shop-in-shop van Koga Miyata. De winkel heeft een open serviceplaats met vier vaste werkplekken. Voor ontwerp en realisatie tekende Harmeling Interieurconcepten.

Banierhuis kwam in aanraking met Harmeling Interieurconcepten via de website. Uit een prijsvraag die werd uitgeschreven, kwam Harmeling vervolgens als beste uit de bus.

6 oktober ging de winkel open. “Bezoekersaantallen waren zeker de eerste vier weken overweldigend”, aldus eigenaar Berry de Hertog. “Reacties op het interieur waren positief. Het concept is toch weer heel anders dan vaste klanten van ons gewend in andere ‘Banierhuizen’. De samenwerking met Harmeling verliep soepel. Er is ter plekke goed meegedacht en hard gewerkt.”

Reageer op dit artikel