nieuws

Allround winter fietsjack

algemeen

Allround winter fietsjack

Het Town Padded Jacket van VAUDE heeft een leuk design en biedt bovendien prima prestaties. Dit gewatteerde fietsjack is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals woon-werkverkeer en tijdens fietsreizen door koudere gebieden. Het Town Padded Jacket is voorzien van het Ceplex Advanced membraan dat zorgt voor het ademend vermogen en de wind- en waterdichtheid.

Het Town Padded Jacket van VAUDE heeft een leuk design en biedt bovendien prima prestaties. Dit gewatteerde fietsjack is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals woon-werkverkeer en tijdens fietsreizen door koudere gebieden. Het Town Padded Jacket is voorzien van het Ceplex Advanced membraan dat zorgt voor het ademend vermogen en de wind- en waterdichtheid.

Specificaties
Het Town Padded Jacket heeft voorgevormde armen, twee steekzakken (achter een flap verstopt), een taillekoord, verstelbare manchetten, onderarm ventilatie en een vaste capuchon. Aan de veiligheid tijdens de donkere winterse dagen heeft VAUDE ook gedacht: dit fietsjack is voorzien van diverse speels verwerkte reflecterende elementen. Het Town Padded Jacket voor heren is verkrijgbaar in de kleuren black, coffee en hazelnut. Dames kunnen in plaats van hazelnut kiezen voor de kleur white. Adviesverkoopprijs: € 160,-.

Reageer op dit artikel