nieuws

Voordelige grootverpakkingen Cyclon Bionet

algemeen

Voordelige grootverpakkingen Cyclon Bionet

Bionet is een biologisch afbreekbare ontvetter die vermengbaar is met water en een aangename geur heeft. Sinds kort is de handige Triggerspay van Cyclon Bionet ook verkrijgbaar in 1.000ml. Er was al een variant in 500ml en een navulverpakking van 1.000ml.

Bionet is een biologisch afbreekbare ontvetter die vermengbaar is met water en een aangename geur heeft. Sinds kort is de handige Triggerspay van Cyclon Bionet ook verkrijgbaar in 1.000ml. Er was al een variant in 500ml en een navulverpakking van 1.000ml.

Bij de gebruikers was een grote vraag naar deze liter verpakking met een praktische Triggerspay. Het succes van Bionet komt door zijn goede imago: de reinigingskracht, biologische afbreekbaarheid en het economisch gebruik.

Het product is niet alleen veilig voor materialen zoals carbon, aluminium en titanium; het unieke aan deze ontvetter is dat deze totaal vrij is van giftige stoffen. De ontvetter is geschikt is voor het verwijderen van oliën, vetten, poets- en waxmiddelen.

De 1.000ml Triggerspray verpakking van de Bionet is nog profijtelijker voor de consument aangezien de prijs van een grootverpakking vanzelfsprekend gunstiger is. Cyclon International neemt geluiden vanuit de markt serieus, houdt dit continu in ogenschouw en speelt daar zo mogelijk op in.

Reageer op dit artikel