nieuws

Volledige integratie AGU in WilMar Retail programma

algemeen

Volledige integratie AGU in WilMar Retail programma

ALKMAAR/DRIEBERGEN – De samenwerking tussen AGU en Sure-IT bv is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in het nieuwe Wilmar Retail programma naar het systeem van AGU. Vanuit het WilMar Retail programma is het nu mogelijk rechtstreeks de bestellingen bij AGU te plaatsen, afbeeldingen van artikelen te bekijken en de pakbonnen in te lezen. Dit alles gebeurt real time.

ALKMAAR/DRIEBERGEN – De samenwerking tussen AGU en Sure-IT bv is verder geoptimaliseerd door een rechtstreekse koppeling in het nieuwe Wilmar Retail programma naar het systeem van AGU. Vanuit het WilMar Retail programma is het nu mogelijk rechtstreeks de bestellingen bij AGU te plaatsen, afbeeldingen van artikelen te bekijken en de pakbonnen in te lezen. Dit alles gebeurt real time.

Dirk de Boer (AGU): “Het is mooi dat een detaillist nu vanuit een winkelpakket alles kan doen, dit scheelt weer tijd en handelingen. Voorraadbeheer van onderdelen en accessoires is weer een stuk makkelijker gemaakt, het is nu wachten op de resultaten van het Digitaal Samenwerken.”

AGU is de eerste grossier die volledig geïntegreerd is in het nieuwe Wilmar Retail programma. “Dit komt omdat AGU voorop loopt in de ontwikkelingen met haar eigen systeem en ons het gereedschap gegeven heeft om de koppeling te realiseren”, zegt Robbin Biesheuvel van Sure-IT. “Ook met Giant is er reeds een koppeling en andere  leveranciers zullen binnen afzienbare tijd volgen. Wij blijven streven naar een programma dat uitblinkt in betrouwbaarheid en gebruiksgemak en waar integratie met systemen van leveranciers een belangrijk deel van uitmaakt.”

 De koppeling zorgt er tevens voor dat de detaillist zijn eigen, persoonlijke inkoopprijs kan inzien, met inbegrip van kortingsregels. Dit neemt de detaillist veel werk uit handen om zelf zijn eigen inkoopprijzen in te geven en tevens zorgt dit er voor dat er automatisch een juiste inkoopwaarde over de voorraad wordt berekend. Wilmar is  de eerste die deze extra stap heeft gezet.

Meer over AGU en Sure-IT

Reageer op dit artikel