nieuws

Sportsbalm Cooling Muscle Relaxant

algemeen

Sportsbalm Cooling Muscle Relaxant

Sportsbalm Muscle Care voor topsporter en recreant heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment: Cooling Muscle Relaxant. Het is een intensief verkoelende gel voor gebruik na iedere sportactiviteit. Samen met de voorbereidende producten Active Start en Medium Balm is de Cooling Muscle Relaxant ter introductie nu ook verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs in een speciale cadeauverpakking.

Sportsbalm Muscle Care voor topsporter en recreant heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment: Cooling Muscle Relaxant. Het is een intensief verkoelende gel voor gebruik na iedere sportactiviteit. Samen met de voorbereidende producten Active Start en Medium Balm is de Cooling Muscle Relaxant ter introductie nu ook verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs in een speciale cadeauverpakking.

Uniek
Het unieke van de Sportsbalm Cooling Muscle Relaxant is dat de hoogwaardige ingrediënten zorgen voor ontspanning van de spieren en vochtafdrijving. Daarnaast helpt het bij hestel van spierscheurtjes, kneuzingen en verrekkingen. De ingrediënten in de niet vette gel dringen diep door tot in de kern van de spieren. Daar zorgen ze voor een snelle plaatselijke werking. Hierdoor wordt het herstel aanzienlijk bevorderd en hebben pijnlijke of overbelaste spieren snel hun vitaliteit weer terug.

Green = Herstel
Dit product valt onder de Geen Series van Sportsbalm en die producten zijn speciaal ontwikkeld om het herstel van spieren en pezen te bevorderen. Ieder product heeft zijn eigen specifieke samenstelling van werkzame ingrediënten waardoor alle mogelijke probleemzones kunnen worden behandeld.

Sportsbalm heeft een behoorlijk aantal noemenswaardige liefhebbende referenties die verknocht zijn aan het merk. Team Radio Shack met o.a. Lance Armstrong, Team Liga met o.a. Marianne Timmer, Jaap Stam, Youri Mulder, Team Rabobank, TNT Ice –Skating Team  zijn zo maar een aantal namen die de producten naar volle tevredenheid gebruiken.

Reageer op dit artikel