nieuws

Pearl Izumi/Shimano Outlet open in 2011

algemeen

Pearl Izumi/Shimano Outlet open in 2011

NUNSPEET – In april 2011 opent Shimano Benelux B.V., in Valkenburg Nederland, de eerste Pearl Izumi Factory Store. Met de komst van de Pearl Izumi Factory Store beoogt Shimano Benelux haar dealers te voorzien van een goed werkend marktmechanisme die de problematiek van overjarige collectievoorraad tot een minimum weet te reduceren.

NUNSPEET – In april 2011 opent Shimano Benelux B.V., in Valkenburg Nederland, de eerste Pearl Izumi Factory Store. Met de komst van de Pearl Izumi Factory Store beoogt Shimano Benelux haar dealers te voorzien van een goed werkend marktmechanisme die de problematiek van overjarige collectievoorraad tot een minimum weet te reduceren.

De Pearl Izumi Factory store biedt primair overjarige Pearl Izumi kleding en schoenen aan, zowel de fiets- als hardloopcollectie. Echter, naast Pearl Izumi worden ook overjarige collecties kleding, brillen en schoenen van Shimano aangeboden.

Pearl Izumi, populair fietskledingmerk in de Verenigde Staten, maakt sinds 2008 deel uit van de merkenportfolio van Shimano Inc., producent en leverancier van fietscomponenten en –accessoires. In de korte tijd dat Pearl Izumi in handen is van Shimano, heeft het van oorsprong Japanse merk al een goede positie in de Benelux fietskledingmarkt weten in te nemen.

Om een verdere groei mogelijk te maken investeert Shimano de komende jaren volop in het merk. Als het distributiekanaal de totale levensloopcyclus van de producten onder controle heeft, zal het merk een veelbelovende toekomst tegemoet kunnen zien.

De Pearl Izumi Factory store is meer dan alleen een Factory store. Zo is er een speciale corner met allerlei informatie over gesponsorde teams, kunnen de heuvels in de omgeving indoor worden verkend op de Elite RealPower hometrainer en kan alvast een beetje wedstrijdsfeer worden geproefd in de Amstel Gold Race corner.

Meer over Pearl Izumi en Shimano

Reageer op dit artikel