nieuws

Dealer webshop als concurrent voor parallelhandel

algemeen

Dealer webshop als concurrent voor parallelhandel

RIJSWIJK – Non-Stop Webshops lanceert een landelijk dekkend dealer webshop systeem om de parallelhandel op internet in de tweewielerbranche tegen te gaan. In de webshop staan 30.000 artikelen van vele leveranciers in de fietsenhandel. Dealers kunnen voor een overzichtelijk bedrag per maand onder eigen naam meedoen aan dit webshop netwerk.

RIJSWIJK – Non-Stop Webshops lanceert een landelijk dekkend dealer webshop systeem om de parallelhandel op internet in de tweewielerbranche tegen te gaan. In de webshop staan 30.000 artikelen van vele leveranciers in de fietsenhandel. Dealers kunnen voor een overzichtelijk bedrag per maand onder eigen naam meedoen aan dit webshop netwerk.

Het doel is dat door een bundeling van honderden dealerverkooppunten met dit webshopnetwerk over de gehele Benelux, de consument tegen concurrerende prijzen zijn producten bij zijn vertrouwde dealer en in de eigen woonplaats kan bestellen. “Consumenten zullen dit zeer op prijs stellen”, zegt Maas van Beek, ex-werelduurrecordhouder en mede-eigenaar van Non-Stop Webshops. “Want ook voor de vertrouwde service en garantie van de online bestelde producten kunnen ze gewoon bij hun dealer terecht en als men een product niet zelf kan monteren, zal de dealer zijn klant graag hiermee helpen. Nu weren veel dealers klanten die tegen dumpprijzen hun fietsen/onderdelen via internet hebben gekocht, maar met een eigen webshop is dat niet meer nodig.”

Voor uitleg en informatie kunt u hier terecht

Reageer op dit artikel