nieuws

BigByXX nu via Viva International

algemeen

BigByXX nu via Viva International

BREDA – De fabrikant van Viva, Viva Bikes A/S, heeft recent haar juridische structuur aangepast aan de sterke toenemende export van haar design fietsen. Voorheen verzorgde Viva Bikes A/S zowel de leveringen aan de Deense detailhandel als aan het internationale distributiekanaal.

BREDA – De fabrikant van Viva, Viva Bikes A/S, heeft recent haar juridische structuur aangepast aan de sterke toenemende export van haar design fietsen. Voorheen verzorgde Viva Bikes A/S zowel de leveringen aan de Deense detailhandel als aan het internationale distributiekanaal.

Om de service en productie voor de export verder te verbeteren, is een nieuw bedrijf opgericht, Viva International A/S. Viva International zal zich volledig concentreren op het verder uitbouwen van de exportactiviteiten.

Voor de distributeur BigByXX en de dealers in Nederland betekent dit, dat de productie en service van Viva verder zullen verbeteren.

De fietsen blijven gewoon te bestellen via BigByXX of rechtstreeks bij de vertegenwoordiger voor Viva.

Meer over BigByXX

Reageer op dit artikel