nieuws

Batavus belegert Disneyland Resort Paris

algemeen

Batavus belegert Disneyland Resort Paris

MARNE LA VALLÉE (F) – Met tien bussen en circa 1200 man heeft Batavus afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Disneyland Resort Paris. In het weekend waren twee exclusieve evenementen opgenomen. MET FOTO-IMPRESSIE!

MARNE LA VALLÉE (F) – Met tien bussen en circa 1200 man heeft Batavus afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Disneyland Resort Paris. In het weekend waren twee exclusieve evenementen opgenomen. 

Eerder dit jaar had Batavus een dealerincentive opgestart, waarbij dealers tegen een geringe vergoeding een weekendje Disneyland Resort Paris konden scoren. Om daarvoor in aanmerking te komen realiseerde de dealer diverse salestargets. Jaarafspraken, deelname aan campagne modellen zoals de Weekend, deelname in promotiepakket, opname van diverse modellen in de collectie, zoals de BUB en E-Bike, speelden daarin een rol.

Afgelopen vrijdag arriveerden circa 300 dealers met partners, kinderen of andere familieleden in Frankrijk. Zij waren vrijdagavond getuige van de spectaculaire Buffalo Bill Wild West Diner Show, die exclusief afgehuurd was door Batavus. 

Algemeen directeur Rob Beset en salesmanager Robèrt  Scholten openden de avond. In het weekend waren diverse gasten jarig, waaronder twee kinderen van Rob Beset zelf. "Ik had een groot verjaardagsfeestje beloofd, maar dat is een beetje uit de hand gelopen," grapte Beset.

Op zaterdag en zondag kon iedereen de parken Disneyland en Walt Disney Studios bezoeken, maar op zaterdagavond was Walt Disney Studios, na de officiële sluitingstijd, ook exclusief afgehuurd door Batavus. In Studio 1 stond een buffet klaar en was er live muziek. De avond werd afgesloten door een swingende DJ Party. Ondertussen waren diverse attracties in Walt Disney Studios geopend.

Het weekend was een groot succes. Dealers waren erg enthousiast en onder de indruk van Disney’s magie. De enige dissonant in het geheel was de stromende regen gedurende het weekend, maar dat kon niet verhinderen dat iedereen zondag moe maar voldaan huiswaarts keerde.

FOTO IMPRESSIE BATAVUS WEEKEND DISNEYLAND RESORT PARIS

Reageer op dit artikel