nieuws

Veltec Benelux nieuwe distributeur ROTOR

algemeen

Veltec Benelux nieuwe distributeur ROTOR

VALKENSWAARD/MADRID (S) – Met ingang van oktober is Veltec Benelux aangewezen als exclusief distributeur van alle producten van ROTOR Bike Components voor de Benelux. Omdat de vraag naar ROTOR producten stijgt en om klanten en dealers beter van dienst te kunnen zijn heeft het bedrijf gekozen voor een nieuw distributiekanaal.

VALKENSWAARD/MADRID (S) – Met ingang van oktober is Veltec Benelux aangewezen als exclusief distributeur van alle producten van ROTOR Bike Components voor de Benelux. Omdat de vraag naar ROTOR producten stijgt en om klanten en dealers beter van dienst te kunnen zijn heeft het bedrijf gekozen voor een nieuw distributiekanaal.

Veltec biedt winkels en consumenten een bekende, snelle en professionele tweetalige (verkoop- en technische) service aan, wat zorgt voor een betere communicatie en een reductie van de levertijd.

Het is de bedoeling om Premium en Authorized dealers te gaan benoemen om ROTOR op de kaart te zetten bij de meest vooraanstaande en geschikte rijwielzaken van de Benenlux. ROTOR bedankt Leo Combee van Combee Kunststoffen/ROTOR Benelux en Tehava International (distributieklant van Combee) voor de prettige samenwerking waaraan nu een einde komt. “Onze bedoeling is om de waardevolle samenwerking met het Merida-Combee MTB-team, dat sinds afgelopen maand met Michiel van der Meijden een wereldkampioen in huis heeft, voort te zetten”, aldus ROTOR.

Op de Bike MOTION zal ROTOR aanwezig zijn op de stand van Veltec (hal 1, stand D060). ROTOR heeft ook een eigen stand (hal 1, stand E121).

Reageer op dit artikel