nieuws

Twee maal erkenning voor Yepp van GMG

algemeen

Twee maal erkenning voor Yepp van GMG

HAARLEM – GMG krijgt met de Yepp Mini, Junior en het Easyfit montagesysteem volop waardering. De Yepp Junior en het Yepp Easyfit montagesysteem ontvingen beiden een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO). Daarnaast is de Yepp Mini genomineerd voor de Baby Innovatie Award 2010, die tijdens de 9-maanden beurs zal worden uitgereikt.

HAARLEM – GMG krijgt met de Yepp Mini, Junior en het Easyfit montagesysteem volop waardering. De Yepp Junior en het Yepp Easyfit montagesysteem ontvingen beiden een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO). Daarnaast is de Yepp Mini genomineerd voor de Baby Innovatie Award 2010, die tijdens de 9-maanden beurs zal worden uitgereikt.

De GIO-jury was van mening dat de door GMG ingezonden producten in de categorie Consumentenproducten aan alle beoordelingscriteria voldeden en vanaf heden het predicaat Goed Industrieel Ontwerp mogen voeren.
Voor de Baby Innovatie Award 2010 heeft een vakjury bestaande uit experts in de branche en redacties van diverse consumentenbladen de Yepp Mini op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design, veiligheid en vakmanschap positief beoordeeld.

De Yepp Mini is een fietskinderzitje voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg), wordt voorop de fiets gemonteerd en is ontworpen door Van der Veer Designers.      
Consumenten kunnen via de website www.babyinnovationaward.nl nu hun stem uitbrengen op het favoriete product in de diverse categorieën. Tijdens de 9-maanden beurs worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De Yepp Junior is een innovatief fietskinderzitje voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt geleverd met een set stoere voetsteunen. Dankzij de trendy vormgeving zullen juist de wat grotere kinderen vaker gebruik maken van dit veilige en comfortabele fietsaccessoire.
Het Easyfit montagesysteem combineert het comfort van de Yepp met een eenvoudig montagegemak en is in nauwe samenwerking met de grote fietsproducenten tot stand gekomen. Directe montage op alle bagagedragers die voorzien zijn van de Easyfit window of met behulp van de Easyfit drager voor alle
bagagedragers die deze voorziening nog niet hebben.
De Yepp Junior is leverbaar vanaf februari 2011, het Yepp Easyfit montagesysteem wordt al toegepast op de Yepp Maxi Easyfit.

Reageer op dit artikel