nieuws

Reynolds naar Tehava International

algemeen

Reynolds naar Tehava International

GELEEN – Tehava International is door wielenproducent Reynolds officieel verkozen tot distributeur voor de Benelux en Duitsland. Tijdens Bike Motion zal op de stand van Tehava International de nieuwe Reynolds collectie voor 2011 worden gepresenteerd.

GELEEN – Tehava International is door wielenproducent Reynolds officieel verkozen tot distributeur voor de Benelux en Duitsland. Tijdens Bike Motion zal op de stand van Tehava International de nieuwe Reynolds collectie voor 2011 worden gepresenteerd.

Reynolds produceert highend wielen. Heel recentelijk was Nicholas Roche voor team AG2R tijdens de Vuelta een voorbeeld van wat Reynold’s wielen voor de professionele sporter betekenen.

Het nieuws voor 2011 richt zich echter vooral op de consument. Opvallendste noviteit is de zogeheten ‘Swirl Lip Generator’ die op meerdere wielen in het assortiment wordt toegepast. Dit vernuftig kleine lipje misleidt de luchtstroom en heeft als resultaat dat de zijwind wordt weggeleid van de velg.

Ook heeft Reynolds een nieuwe oplossing gezocht voor warmlopende remmen in de Cryo Tg technologie. Dit gepatenteerde systeem is ontworpen om de velg koeler te houden tijdens hevig en langdurig remmen en zorgt voor een optimale interactie tussen velg en remblokjes. Het resultaat is dan ook een lichtgewicht en super efficiënt systeem dat onder gelijke omstandigheden carbon velgen tot 100 graden koeler houdt.

Reageer op dit artikel