nieuws

Nieuwe Sensamo-serie ontvangt GIO

algemeen

Nieuwe Sensamo-serie ontvangt GIO

AMSTELVEEN – De Sensamo-lijn, die CST dit voorjaar introduceerde, heeft de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp, kortweg GIO, gekregen. De jury was van mening dat de CST Sensamo lijn ingezonden in de categorie Consumentenproducten aan alle beoordelingscriteria voldoet en derhalve het predicaat Goed Industrieel Ontwerp verdient.

AMSTELVEEN – De Sensamo-lijn, die CST dit voorjaar introduceerde, heeft de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp, kortweg GIO, gekregen. De jury was van mening dat de CST Sensamo lijn ingezonden in de categorie Consumentenproducten aan alle beoordelingscriteria voldoet en derhalve het predicaat Goed Industrieel Ontwerp verdient.

Uit het juryrapport:
Een onafhankelijke jury heeft zich gebogen over de ruim 100 inzendingen. De jury was van mening dat de CST Sensamo lijn ingezonden in de categorie Consumentenproducten aan alle beoordelingscriteria voldoet en derhalve vanaf heden het predicaat Goed Industrieel Ontwerp mag voeren.

De erkenning is Nederlands enige keurmerk dat wordt toegekend als waardering voor het vakmanschap van industrieel ontwerpers en hun opdrachtgever. De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp, wordt 22 oktober uitgereikt in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.

Reageer op dit artikel