nieuws

MotoVAK 2010: instituut voor GT aftermarket

algemeen

MotoVAK 2010: instituut voor GT aftermarket

HOEVELAKEN – Met de 2010 editie van MotoVAK is een prima concept neergezet voor deze beurs voor de GT aftermarket, aldus het oordeel van de meeste exposanten van deze vakbeurs.

HOEVELAKEN – Met de 2010 editie van MotoVAK is een prima concept neergezet voor deze beurs voor de GT aftermarket, aldus het oordeel van de meeste exposanten van deze vakbeurs.

De 24 deelnemers waren over het algemeen zeer te spreken over de opzet, de toenemende professionaliteit, de sfeer op de beursvloer en de unieke mogelijkheid om op MotoVAK de belangrijkste relaties en dealers te ontmoeten.

Gedurende drie dagen konden de exposanten van de gelegenheid gebruik maken om hun dealers uit de GT wereld te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen, accessoires, kleding, helmen, banden, werkplaatsinrichting, olie en smeermiddelen.

Het evenement trok uiteindelijk 700 vakbezoekers die zich op de hoogte konden stellen van de laatste innovaties en primeurs. Aan MotoVAK namen dit jaar zes nieuwe leden van RAI Vereniging deel, waaronder Putoline en MDI Motorcycle Equipment.

Sales-manager Hans Derksen van eerstgenoemde nieuwkomer grijpt de vakbeurs aan om Putoline op de Nederlandse markt te positioneren. Ton van der Pol van MDI Motorcycle Equipment zegt tevreden te zijn met de deelname. “Mijn indruk als nieuwkomer is positief. Alles is goed verzorgd. De catering laat niets te wensen over en het concept staat toe je als bedrijf met beperkte investeringen optimaal te presenteren.”

Eugène Daams, secretaris afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van RAI Vereniging vat MotoVAK samen als een gemakkelijk toegankelijke en laagdrempelige beurs.

“De doelgroep wordt goed bereikt. MotoVAK is ondertussen echt een instituut geworden in onze branche. Met GoMotor in het vooruitzicht (12 t/m 23 april 2011 gelijktijdig met AutoRAI 2011) lijkt het erop dat beide beurzen hopelijk zorgen voor een positieve tendens in de GT branche. Die kunnen we zeer goed gebruiken”.

Reageer op dit artikel