nieuws

Award en erkenning voor Yepp kinderzitjes

algemeen

Award en erkenning voor Yepp kinderzitjes

GOUDA – De Yepp Mini is genomineerd voor de Baby Innovatie Award 2010. Consumenten konden via de website www.babyinnovationaward.nl hun stem uitbrengen op het favoriete product in de diverse categorieën. Daarnaast hebben zowel de Yepp Junior als het Yepp Easyfit montagesysteem een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO) ontvangen.

GOUDA – De Yepp Mini is genomineerd voor de Baby Innovatie Award 2010. Consumenten konden via de website www.babyinnovationaward.nl hun stem uitbrengen op het favoriete product in de diverse categorieën. Daarnaast hebben zowel de Yepp Junior als het Yepp Easyfit montagesysteem een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO) ontvangen.

Een vakjury bestaande uit experts in de Baby branche en redacties van diverse consumentenbladen heeft de Yepp Mini op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design, veiligheid en vakmanschap positief beoordeeld. De Yepp Mini is ontworpen door Van der Veer Designers. Tijdens de 9-maanden beurs worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Weer GIO erkenning

Zowel de Yepp Junior als het Yepp Easyfit montagesysteem hebben beiden een Goed Industrieel Ontwerp Erkenning (GIO) ontvangen. De jury was van mening dat de door GMG ingezonden producten in de categorie Consumentenproducten aan alle beoordelingscriteria voldeden en vanaf heden het predicaat Goed Industrieel Ontwerp mogen voeren.

Beide producten van GMG zijn ontworpen door Van der Veer Designers en dingen mee naar The Special GIO Award die op 22 oktober aanstaande tijdens een feestelijke manifestatie bekend wordt gemaakt.

De GIO Erkenning is het keurmerk voor Goed industrieel Ontwerp in Nederland. Producten die de commerciële kracht van design laten zien, komen in aanmerking voor een erkenning. Naast de esthetiek worden vooral de functionaliteit, de innovatie en de materiaalkeuze van het ontwerp beoordeeld.

De Yepp Junior is leverbaar vanaf februari 2011, het Yepp Easyfit montagesysteem wordt al toegepast op de Yepp Maxi Easyfit.

Reageer op dit artikel