nieuws

Aparte ‘E-bike van het Jaar

algemeen

Aparte ‘E-bike van het Jaar

AMSTERDAM – De inschrijving voor de door RAI Vereniging georganiseerde verkiezingen Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award zijn weer geopend. Nieuw bij de Fiets van het Jaar is de verkiezing E-bike van het Jaar.

AMSTERDAM – De inschrijving voor de door RAI Vereniging georganiseerde verkiezingen Fiets van het Jaar en Fiets Innovatie Award zijn weer geopend. Nieuw bij de Fiets van het Jaar is de verkiezing E-bike van het Jaar.

“Door het brede en gevarieerde aanbod van e-bikes op de Nederlandse markt is het niet meer dan logisch deze categorie fietsen met een eigen predicaat ‘E-bike van het Jaar’ te onderscheiden”, zegt Stef Stock, secretaris van de afdeling Fietsen. “Hiermee zal de belangstelling van de pers voor deze verkiezing groter worden waarmee de fiets in al zijn verschijningsvormen de aandacht krijgt die deze verdient.”

De ‘Fiets van het Jaar 2011’ en de ‘E-bike van het jaar 2011’ zullen worden bekendgemaakt op 24 januari 2011 op de FietsVAK 2011 die plaatsvindt in het Autotron te Rosmalen.

Fiets Innovatie Award
Ook de verkiezing Fiets Innovatie Award 2011 is alweer gestart. Doel van deze verkiezing is nieuwe producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Bij een fietsinnovatie die met kop en schouders uitstijgt boven de andere inzendingen kan de jury een ‘Golden Award’ toekennen.

Bij de verkiezing Fiets Innovatie Award worden uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2010 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2011.

Ook de Fiets Innovatie Awards zullen worden bekendgemaakt op 24 januari 2011 op de FietsVAK 2011.

Meer over Fiets van het Jaar, Fiets Innovatie Award en FietsVAK

Reageer op dit artikel