nieuws

AGU aanwezig op Deense vakbeurs

algemeen

AGU aanwezig op Deense vakbeurs

ALKMAAR – AGU heeft onlangs een eigen organisatie gestart in Denemarken. AGU wordt op de Deense markt vertegenwoordigd door vertegenwoordiger Hans Jørgen Hansen. Hij zal in samenwerking met AGU Nederland aanwezig zijn op CKM, dé beurs voor de Deense tweewielerbranche.

ALKMAAR – AGU heeft onlangs een eigen organisatie gestart in Denemarken. AGU wordt op de Deense markt vertegenwoordigd door  vertegenwoordiger Hans Jørgen Hansen. Hij zal in samenwerking met AGU Nederland aanwezig zijn op CKM, dé beurs voor de Deense tweewielerbranche.

CKM 2010 vindt plaats van 7 tot en met 10 oktober in Vejle, Denemarken. Tijdens deze beurs zijn alle dealers, leveranciers en fabrikanten uit de branche aanwezig om de nieuwe collecties voor komend seizoen te presenteren. AGU presenteert de nieuwe collecties voor 2011 op standnummer 65. Zaterdag is de beurs ook open voor consumenten; alle andere dagen is de beurs uitsluitend toegankelijk voor de vakhandel.

Reageer op dit artikel