nieuws

ABUS: Bordo Lite

algemeen

ABUS: Bordo Lite

De Bordo familie is een innovatieve familie opvouwbare sloten die ABUS heeft ontwikkeld: handig mee te nemen en je fiets aan een lantaarnpaal vast te kunnen maken. Nieuw in de familie is de Bordo Lite.

De Bordo familie is een innovatieve familie opvouwbare sloten die ABUS heeft ontwikkeld: handig mee te nemen en je fiets aan een lantaarnpaal vast te kunnen maken. Nieuw in de familie is de Bordo Lite.

De Bordo Lite is met zijn gewicht van 650 gram en een lengte van 85 centimeter met recht een lichtgewicht te noemen. Dit lichte gewicht is bereikt door toepassing van speciaal licht kunststof en staallegeringen bij de staven en de behuizing.

Ook de Bordo Lite is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar: signaalrood, wit en klassiek zwart. In 2 versies, met cilinderslot en met cijferslot.

De Bordo Lite, net ontwikkeld, heeft al de innovatieprijs Eurobike Award 2010 in de wacht gesleept.

Meer over ABUS

Reageer op dit artikel