nieuws

‘Vroege interesse voor MotoVAK positief signaal’

algemeen

AMSTERDAM/ HOEVELAKEN – Voor de achtste achtereenvolgende keer organiseert de RAI Vereniging, afdeling Gemotoriseerde Tweewielers, de MotoVAK. De vakbeurs voor de vakhandel in bromfietsen, scooters en motorfietsen wordt wederom gehouden bij Intres in Hoevelaken.

‘Vroege interesse voor MotoVAK positief signaal’

AMSTERDAM/ HOEVELAKEN – Voor de achtste achtereenvolgende keer organiseert de RAI Vereniging, afdeling Gemotoriseerde Tweewielers, de MotoVAK. De vakbeurs voor de vakhandel in bromfietsen, scooters en motorfietsen wordt wederom gehouden bij Intres in Hoevelaken.

De vakbeurs vindt plaats van zondag 24 t/m dinsdag 26 Oktober 2010. Eugène Daams, secretaris van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers, spreekt van hét business-to-business platform om het productnieuws op het gebied van Gemotoriseerde Tweewielers van het nieuwe seizoen bij de afnemers onder de aandacht te brengen.

“MotoVAK is een jaarlijks terugkerende vakbeurs gericht op de aftermarket voor de GT branche. Hier vinden de presentaties plaats voor dealers van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen, accessoires, kleding en helmen.”

Het feit dat de GT-sector in zwaar weer zit, waarin alleen de verkoop van snorfiets flink groeit, heeft geen effect op de beursdeelname aan de MotoVAK. “Al voor de zomer vroegen geïnteresseerde partijen ons of de MotoVAK weer georganiseerd zou worden. Dat is een zeer positief signaal,” zegt Daams.

Volgens de RAI-secretaris is het een misvatting dat de MotoVAK alleen gericht zou zijn op dealers van motorfietsen. “De beurs is bedoeld voor het volledige GT-segment. Neem bijvoorbeeld elektronica en IT. Die gaan ook in het 50cc-segment een steeds grotere rol spelen. Voor deze dealers is het eveneens van belang om in business en dus goed op de hoogte te blijven in alle productcategorieën. Want ook het bromfietsbedrijf moet een goed geoutilleerde werkplaats hebben, goede helmen verkopen, bijscholen en meegaan met ontwikkelingen.”

Beursbezoekers kunnen niet alleen de exposanten bezoeken en spreken, maar ook deelnemen aan de workshops over Kleding & Helmen, Diagnose & Techniek of Banden.

Gratis entree, maar wel na aanmelding via www.motovak.info/aanmelden.php  

Exposanten op de MotoVAK 2010 zijn: DC Afam, Evolution, Hoco Parts, D’Ieteren Sport, Kroon Oil-Putoline, IGM-trading, Ledrie Sales, Lookwell, Motorcycle Storehouse, Perier Motorsport, Scorpion Helmets, Splash Design en Jopa Racing Products.

Reageer op dit artikel