nieuws

Tehava opent Duitse vestiging

algemeen

Tehava opent Duitse vestiging

GELEEN – Tehava International heeft op 1 september 2010 haar Duitse vestiging, Tehava Deutschland GmbH, geopend. Deze nieuwe vestiging in Kleve, Nordrhein-Westfalen is een logisch gevolg van de marktontwikkelingen en groeiambities van Tehava International en benadrukt hiermee het belang van een proactieve regionale benadering.

GELEEN – Tehava International heeft op 1 september 2010 haar Duitse vestiging, Tehava Deutschland GmbH, geopend. Deze nieuwe vestiging in Kleve, Nordrhein-Westfalen is een logisch gevolg van de marktontwikkelingen en groeiambities van Tehava International en benadrukt hiermee het belang van  een proactieve regionale benadering. 

“Duitsland is een volwassen markt met veel professionele spelers, maar Tehava Deutschland GmbH is ervan overtuigd de concurrentie aan te kunnen door de filosofie en marktbewerking van het moederbedrijf in Nederland in Duitsland voort te zetten,” aldus Robert Vrancken, managing director van Tehava International.

Tehava Deutschland GmbH zal zich geheel focussen op de specifieke eisen van de Duitse markt. Vanuit Kleve zal het Duitse Sales team de sportieve dealers terzijde staan met ondersteuning op het gebied van verkoop en technische support. Hiertoe zal het ondersteund worden vanuit de verkoop binnendienst en de afdeling marketing.

Meer over Tehava

Reageer op dit artikel